U gebruikt een verouderde browser.

Om optimaal te kunnen genieten van deze website, raden we u aan om over te schakelen naar een recente browser.

Sluiten

Feesten

Feesten in de Grotten van Kanne zijn een belevenis om nooit meer te vergeten.

Vanaf de ingang van de grot wordt u met een treintje door de, met kaarslicht verlichte, mysterieuze gangen naar de verwarmde feestzaal gebracht. De aankomst in deze zaal, het hart van het doolhof, wordt door iedereen als een climax ervaren.

In dit ongetwijfeld exceptionele kader bieden wij u de mogelijkheid om vanaf 20 tot 300 personen een feest te organiseren. Hier verdienen niet enkel de speciale locatie maar ook het concept en de geboden service een bijzondere plaats. De feestzaal is verwarmd tot een aangename temperatuur van 21 graden Celsius.

Feesten in de Grotten van Kanne zijn een belevenis om nooit meer te vergeten.

Wij voorzien voor elk evenement parkeerwachters en een treintje om u naar binnen te rijden. Bij uw terugkeer staat dit treintje weer klaar om u in alle veiligheid terug te brengen naar ons parkeerterrein.

U kunt de catering laten verzorgen door een traiteur van het huis of een traiteur naar uw keuze. Deze regeling is ook van toepassing voor orkest of diskjockey.

Voor het gebruik van onze accommodatie, inclusief dranken en service berekenen we een vooraf besproken “All-In” prijs zodat u achteraf geen financiële kater aan het feest overhoudt.

Uiteraard kunnen wij desgewenst uw feest van begin tot einde organiseren. Ons doel: uw feest tot een doorslaand succes maken. Om dit te bewerkstelligen, werken wij met zowel standaardformules alsook met op maat gemaakte offertes, geheel afgestemd op uw wensen en uw budget.

 

Sluiten
Openen

Feestzaal “De Grotten Van Kanne”
Avergat 14
3770 Kanne – Riemst
Tel +32(0)12 45 33 03
(enkel tijdens feesten)


Reserveringen en info:
Stefan Willems
+31 646183555 (FR/NL)

Beau Schrijnemaekers
+31 624829139 (NL)

[email protected]


Info en reservering rondleidingen:
Reserveren kan per e-mail: [email protected]
Infolijn rondleidingen: +32(0) 471 73 74 68

Meer info:
www.grottenvankannevzw.be